سلام خدمت عزیزان و اساتید محترم، راستش من این روزا خیلی میشنوم که اهل فن مدام سر این دو تا روش آی سی تی و آر تی ام بحث میکنن، من که دانش فنی ندارم و فقط دنبال یه لقمه نون برای رفع حاجت هستم، ولی وقتی میبینم اساتید با هم اختلاف دارن دلم بدجوری میلرزه و همش حس میکنم قراره یه ریزش شدیدی در راه باشه،
مال به زحمت به دست آمده رو نباید راحت از دست داد، من که ۹۵ درصد مواقع نظرم رو خروج و پناه بردن به تتر هست تا خطری باشه زودتر بکشم بیرون، ولی میخوام بدونم از نظر شما بزرگان کدوم یکی از این روشها برای فرار به موقع از بازار بهتر حواب میده، آیا با اینها میشه فهمید کی فنر ول میکنه رو به پایین، ش وع کنم به یادگیری کدومش بهتره،
نظریه شخصی= سلب مسئولیت، لطفاً راهنمایی کنید که کورکورانه عمل نکنم، به نظرتون منِ مبتدی کدوم رو دنبال کنم که سرمایم دود نشه، پر سود باشید
درود عزیزم، درگیر اسمهای پرطمطراق مثل ICT یا RTM نشو، چون هیچ سبکی ناجی شما در ریزشها نیست و اصل اول همیشه «مدیریت سرمایه» است. برای یک مبتدی ورود به این مباحث پیچیده رو اصلا توصیه نمیکنم؛ بهتره تا تثبیت کامل دانش پایهات روی کنترل ریسک تمرکز کنی و سرمایهات رو تو خطر نندازی، ارادت.
قطعیت توی بازار وجود نداره و سبکهایی مثل ICT یا RTM فقط دارن احتمالات رو روی چارت بررسی میکنن، نه اینکه ریزش رو صددرصد پیشگویی کنن. برای بقا نیازی به درگیری با این مفاهیم پیچیده ندارید، بلکه پایبندی به یک ستاپ ساده همراه با استاپلاس و مدیریت ریسک سختگیرانه تنها راه نجات سرمایهست. موفق باشید.
شما که منتظر لقمه اماده هستی همون بهتره بری غاز بچرونی تا تو این بازار یاتاقان نزدی…!!!؟؟این اسمای قلمبه سلمبه واسه کپی کارهاست،من با یه خط حمایت مقاومت ساده و الگوی M کل بازارو آچمز میکنم و مطمعنم اینا فقط واسه طلف کردن وقته…!!!؟؟تا وقتی خودت مستقل نشی هیچ چیزی تضمینی نیست،پس الکی پولتو دور نریز چون ریسکش بالاست…!!!؟؟
درود و ارادت داداش! آخه چرا متوجه نمیشین من چی میگم؟ این اسمهای دهنپرکن مثل آیسیتی و آرتیام رو بریز دور ؛ برای در امان موندن تو بازار فقط پرایس اکشن کلاسیک و روانشناسی خودت جواب میده! به جای درگیر شدن با این چیزای پیچیده، بشین روی همین یه سبک استاد شو و الکی ذهنت رو خسته نکن.
اسمش مهم نیست، چه ICT چه RTM، اگر ساختار و لیکوییدیتی رو نفهمی وسط ریزش فقط دیرتر میترسی… من هیچ وقت ادعای استادی ندارم، ولی برای مبتدی RTM کمی جمعوجورتره؛ ICT هم بدون درک چاچ و اردر بلاک بیشتر تبدیل میشه به فانتزی.
اگر بین این دوتا گیر کردی ، حس من میگه آر تی ام جمعوجورتر و سادهتره ،