خنده‌ دار ترین میم های کریپتویی

سلام اساتید بزرگوار… ارادتمند همگی. راستش این چند روزه انقدر کندل منفی دیدم و استرس فیوچرز کشیدم که مغزم نمیکشه… گفتم این تاپیکو بزنم دور هم بخندیم شاید این ترس از دست دادن سرمایه یکم کم بشه! هرکسی خنده دار ترین میم کریپتویی که دیده رو اینجا بفرسته بیزحمت. من خودم تو ضررم ولی مطمئنم برمیگرده فقط الان به اون میم هایی نیاز دارم که حال و روز ما لانگ گیرا رو تو اصلاح بازار نشون میده!!! شما با کدوم عکس یا میم خیلی همذات پنداری کردید اساتید؟

برمیگرده آقا مجید منتظر باش

بزرگوار من تریدر نیستم فقط اسپات خریدم گذاشتم کنار تو ولت اما همونام پودر شد رفت. خنده‌دارترین میم هموناییه که با هر خبر فدرال رزرو منتظر بولرانیم ولی فقط سرمایه‌مون آب میشه. امیدوارم زودتر ورق برگرده.

مجید جان عزیزم، وقتی استرس فیوچرز اینطور روی روانت تاثیر گذاشته، یعنی اصول مدیریت سرمایه رو رعایت نکردی. توصیه نمی‌کنم با این وضعیت روحی پوزیشنی باز نگه‌داری؛ بهتره تا تثبیت کامل بازار از چارت دور بمونی. ارادت.

آقا بحث بی‌ربط نکنید
فقط میم بفرستین

داداش من تو این مسیر سلوک مالی چنان تر زدم که تمام میم‌های عالم جلوی حال و روزم کم میارن ، مصبتو! من عکسی ندارم بفرستم ولی همین که دور هم به نادانی و گمراهی خودمون می‌خندیم یعنی کائنات مسیر حرفه ائی شدن رو برامون باز کرده. خیلی عذر می‌خوام اگه وسط خنده‌ها پارازیت دادم ، شایدم اشتباه میگم.

اون میمی که سگه نشسته تو آتیشه میگه this is fine دقیقا حال و روز لانگ‌گیراست… بیرون چارت میگی هولد، تو تایم ۱۵ یه کندل قرمز میاد قلبت میاد تو دهنت :sweat_smile:

1 لایک

1 لایک

1 لایک

بزرگترین میم کریپتو آلت سیزنه :joy::joy: