یه اعتراف: بعضی وقتها بیشتر از اینکه چارت رو بخونیم، داریم پورتفو رو چک میکنیم و فقط استرسمون رو بیشتر میکنیم. من هر وقت زیادی ولت و اپ رو باز میکنم، معمولاً کیفیت تصمیمهام بدتر میشه و میفهمم دارم از پلن فاصله میگیرم. شما برای این عادت کاری کردین؟ مثلاً ساعت مشخص برای چک کردن دارین یا کلاً رهاش کردین؟
اگه هی ولت رو باز میکنی یعنی پلن نداری… من فقط وقتی سناریوم نیاز به بازبینی داشته باشه چک میکنم نه از سر خارش دست. این وسواس آخرش آدمو میبره بیراهه
دقیقاً همینطوره؛ زیاد چککردن پورتفو معمولاً یعنی از پلن فاصله گرفتیم و داریم اسیر هیجان میشیم. من خودم فقط وقتی سناریو عوض بشه یا نیاز به بازبینی ساختار بازار باشه نگاه میکنم، وگرنه صبر برای تریدر از هر چیزی مهمتره.
منم هر وقت زیاد ولت رو چک کردم، آخرش از پلن پریدم و رفتم سمت تصمیم احساسی… برای همین فقط بعد از تغییر استراکچر یا وقتی چاچ ببینم دوباره نگاه میکنم. بقیهاش بیشتر چک کردن لیکوییدیتی ذهن خودمونه تا مارکت…
منم دقیقا با بازکردن زیاد ولت کلا استرسم بیشتر میشه و آخرش دنبال تایید میگردم لطفا بگید درست میگم؟؟؟ بهرام راست میگه انگار تا وقتی ساختار عوض نشده فقط ذهن خودمونه که شدو میزند
من که هر وقت چک کردم گند زدم و هیجانی خرید و فروش کردم.
هر روز نباید چک کرد
زیاد باز کردن ولت بیشتر از اینکه کمک کنه، فقط ذهنو شلوغ میکنه و آدمو از پلن میندازه بیرون.