اگه برگردی به روز اولی که وارد کریپتو شدی، به خودت چی میگی؟

سلام به همه رفقای تریدر و فعالان بازار کریپتو! :raised_hand:

امروز داشتم به مسیر پرفراز و نشیبی که تو این بازار طی کردم فکر می‌کردم. از اون روزهای اولی که با کلی ذوق و شوق (و البته ناآگاهی) اولین ارزهام رو خریدم تا امروز که کلی لیکوئید شدن، سودهای شیرین و ضررهای تلخ رو تجربه کردم.

این سوال تو ذهنم شکل گرفت و دوست دارم از شما هم تو این انجمن بپرسم: اگه یه ماشین زمان داشتید و برمی‌گشتید به همون روز اولی که وارد دنیای ارزهای دیجیتال شدید، دقیقاً تو چشم‌های خودتون نگاه می‌کردید و چه نصیحتی به خودتون می‌کردید؟

اگه خودم بخوام جواب بدم، احتمالاً این ۳ تا جمله رو به خودم می‌گفتم:
۱. مدیریت سرمایه و ریسک از خود تحلیل تکنیکال هم مهم‌تره؛ هیچ‌وقت با پولی که بهش نیاز داری ترید نکن!
۲. بی‌خیال کانال‌های سیگنال تلگرامی شو و وقتت رو بذار که خودت بازار رو یاد بگیری.
۳. طمع نکن و روی هر شت‌کوینی که پامپ میشه فومو (FOMO) نشو!

شما چی؟ بزرگترین درسی که این بازار تا الان بهتون داده چی بوده؟ چه چیزی رو کاش همون روز اول می‌دونستید؟
حتماً تو کامنت‌ها برامون بنویسید تا هم تجدید خاطره بشه و هم دوستانی که تازه وارد بازار شدن بتونن از تجربه‌های طلایی شما استفاده کنن. :backhand_index_pointing_down: اگه برگردی به روز اولی که وارد کریپتو شدی، به خودت چی میگی؟

سلام رفیق! عجب تاپیک به جایی زدی. قشنگ دست گذاشتی رو زخم کهنه خیلیا تو این بازار.

اگه من یه ماشین زمان داشتم و برمی‌گشتم به همون روز اول، دو دستی یقه خودمو می‌گرفتم، زل می‌زدم تو چشمام و این چند تا چیز رو تو مغزم فرو می‌کردم:

۱. “پسر، تو تریدر نیستی، هولدر باش!” به خودم می‌گفتم به جای اینکه صبح تا شب چشم بدوزی به تایم‌فریم ۵ دقیقه‌ای و دنبال نوسان باشی، فقط بیت‌کوین و اتریوم بخر، بریز تو یه کیف پول سخت‌افزاری و برو به زندگیت برس.
۲. “اهرم (لوریج) یه تله است!” به خودم می‌گفتم فیوچرز و اهرم‌های فضایی فقط جیب صرافی‌ها رو پر می‌کنه و روان تو رو نابود. همون اسپات کار کن تا شبا بتونی راحت بخوابی.
۳. “هیچ استادی تو اینستاگرام نمی‌خواد تو رو پولدار کنه.” به جای پول دادن بابت پکیج‌های زرد و عضویت تو کانال‌های VIP، همون پول رو روی آموزش واقعی و توسعه فردی خودت سرمایه‌گذاری کن.

کاش یکی اون روزا اینا رو به من می‌گفت تا اینقدر موهام پای این چارت‌های قرمز و سبز سفید نمی‌شد! باز دم شما گرم که این تاپیک رو زدی تا حداقل تازه‌واردها بخونن و مسیر ما رو اشتباه نرن.

@user_b94d960941 آره بیت و اتریوم میخریدی تو ولت سخت افزاری میذاشتی تا آروم آروم صفر بشن :joy:
داداش از من به شما نصیحت تو رمزینکس فقط طلا و تتر بخرید بندازید یه گوشه

حا میم کمتر حرف بزن چرا مقاله نوشتی تو ریپلای

اگه ماشین زمان داشتم، فقط یه توگوشی محکم به خودم می‌زدم و می‌گفتم: «روی شت‌کوین‌هایی که صرفاً تو توییتر ترند شدن، پولی که با زحمت به دست آوردی رو قمار نکن!» کاش همون روز اول می‌فهمیدم که تو این بازار بی‌رحم، حفظ اصل سرمایه هزار بار مهم‌تر از رویاپردازی برای سودهای نجومی و یک‌شبه است.

2 لایک

فقط به خودم می‌گفتم وقتت رو پای حرف این پکیج‌فروش‌ها تلف نکن، زودتر بشین پای کدنویسی و کروکوبات رو خلق کن! :crocodile: بازار کریپتو دقیقا مثل یه شطرنج بی‌رحمه،

به خودم می‌گفتم کمتر هیجان، بیشتر صب

خیلی از چیزهایی که آن روز طلا دیده می‌شدن، آخرش فقط ارز مرده از آب دراومدن.