عکس ستاپ ترید اساتید چطوریه؟ (لطفا عکس بدید ببینیم)

سلام اساتید بزرگوار ارادتمند شماییم… ببخشید یه خاهشی داشتم از خدمتتون. راستش من با این لپتاپ قدیمیم و گوشی وقتی میرم تو فیوچرز تا یه کندل منفی تو تایم فریم پایین میبینم کلا استرس میگیرم و با ضرر میبندمش! همش حس میکنم چون مانیتورم کوچیکه نوسانات نقدینگی رو خوب نمیبینم و جا میمونم…

میشه لطفا عکس از ستاپ ترید و میزکارتون بدید ببینیم شما بزرگوارا چطوری تحلیل میکنید؟ ایا واقعا باید چندتا مانیتور داشته باشیم تا تو بازار بمونیم یا با همین گوشی هم میشه؟… از نظر بنده ادم با مانیتور بزرگتر چارت رو بهتر میبینه و کمتر میترسه ولی بازم ممنون میشم عکسهاتون رو بزارید یاد بگیریم! شماها با چه سیستمی ترید میکنید بزرگوارا؟

مانیتور بزرگتر فقط اشتباهاتت رو با وضوح بیشتری بهت نشون میده و مشکل اصلی تو ترس از نوسانات نیست، بلکه نداشتن یک منطق سیستماتیک مثل کروکوبات هست. وقتی متا سیگنال‌های درست رو با ترکیب ATR و momentum بسازی، روی همون گوشی کوچیکت هم می‌تونی مثل یک شکارچی صبور منتظر U-Turn بازار بمونی. گول اون پکیج‌فروش‌های اینستاگرامی با شش تا مانیتور رو نخور، معامله‌گری حل کردن یک پازل با الگوریتم‌هاست نه ابعاد نمایشگر :crocodile:.

دادشی اصلا ربطی به مانیتور نداره من خودم با یه لپتاپ و همین گوشی کل بازارو شخم میزنم… مشکلت اینه که تو تایم ۱۵ تا یه پین‌بار قرمز میبینی استرس میگیری و میبندی درحالی که ترند اصلی لانگه! رو همون گوشی یه OB معتبر پیدا کن و فقط بخر به فکر سل نباشین، برو بترکون…

1 لایک

دوست عزیز، اون اساتید پکیج‌فروش با شش تا مانیتور فقط دارن رویافروشی می‌کنن و مشکل استرس شما سایز صفحه نیست، بلکه رعایت نکردن مدیریت سرمایه و ورود بدون تاییدیه چاچ هست… من هیچ وقت ادعای استادی ندارم، اما تا وقتی مفهوم لیکوییدیتی و اردر بلاک رو درک نکنید، چارت رو روی پرده سینما هم ببینید باز استاپ می‌خورید. عذر می‌خوام اگر حرفم باعث ناراحتی شد، فقط می‌خواستم بیدارتون کنم تا سرمایه‌تون رو از دست ندید… موفق باشید :folded_hands::heart:

1 لایک

مانیتور بزرگتر قرار نیست استرس شما رو کم کنه، مشکل اصلی درگیر کردن حجم بالاست. بازار همیشه پویا هست و هر تحلیلی ممکنه باطل بشه، پس اگر حتما ۱ درصد کل حساب رو ریسک کنید دیگه با یه کندل یهو نمیپرید بیرون. لطفا احساسی رفتار نکنید و دنبال معامله‌گری ساده و بدور از فشار روانی باشید :shield:.

به گمانم قصه ، قصه مانیتور نیست ، قصه دلِ مضطرب ماست؛ من خودم با لپتاپ معمولی هم وقتی حجمم زیادی بوده تر زدم و زود بستم. گوشی هم اگر منطق ورودت روشن باشد و پلکانی بروی ، از شش تا مانیتور کم نمی‌آورد.

بابا یکی یه ستاپ بفرسته همه که برای این بنده خدا رفتید بالا منبر!

گفتم میام تو چت کلی عکس ستاپ میبینم

1 لایک

سینا خودت شروع کن
@user_64788f5946

مدیونی محسن فکر کنی عکسم فیکه!

1 لایک