سلام خدمت دوستان عزیز. بازار پر از میمهای خندهدار از وضعیت پورتفوی تریدرهاست. 
وضعیت کلی
خندیدن به این میمها جذابه اما یادمون باشه بازارهای مالی پویا هست. خیلی از این شوخیها نتیجه طمع و فومو شدن افراد تازهکار روی مناطق مهم نقدینگیه. لطفا احساسی رفتار نکنید و وقتی تاییدیه ندارید یهو نپرید داخل معامله تا خودتون تبدیل به سوژه این میمها نشید!
نکته تحلیلی
برای اینکه بدور از استرس و فشار روانی کار کنید، حتما 1 درصد کل حساب رو ریسک کنید. مدیریت سرمایه تنها سپر دفاعی شماست. 
سلب مسئولیت
این متن صرفا یادآوری روانشناسی ترید است و سیگنال نیست.
ارادت. شما کدوم میم رو دیدید که دقیقا وصف حال روزهای اول تریدتون بوده؟
استاد لطفا بیت کوین تحلیل کنید روند صعودی است یا نزولی؟؟؟ من میخوام 65000شورت بگیرم اما میترسم 68000تاج کنه و شدو بزنه استاپم بپره؟؟؟ الان پولبک میزند برای جمع آوری نقدینگی یا پوزیشن سل باز کنم لطفا تایید بدید؟؟؟
دوست عزیز وقتی هنوز دنبال تاییدیه گرفتن از بقیه برای پوزیشن سل هستی، یعنی دقیقاً همون لیکوییدیتی بازار میشی که بقیه بهش میخندن… من هیچ وقت ادعای استادی ندارم، اما تا زمانی که چاچ معتبر ندیدی روی هوا شورت نگیر و حتماً مدیریت سرمایه رو رعایت کن. اگر حرفم باعث ناراحتی شد عذر میخوام، موفق باشید 
سلام کاظم جان و بقیه عزیزان، این میمها و خندهها واسه الانه و وای به روزی که بازار فنر ول کنه و ۹۵ درصد همینایی که الان ذوق میکنن مال به زحمت به دست اومدشون رو به باد بدن، من که خودم دانشی ندارم و فقط پیرو اهل فن هستم ولی شنیدم اوضاع میتونه خیلی خطری باشه و فعلا همون ریپل رو پله ای برای رفع حاجت میخرم که اگه ریزش شدیدی در راه باشه سرمایهام پودر نشه، پر سود باشید نظریه شخصی= سلب مسئولیت