توهم حمایت و مقاومت؛ چرا پرایس اکشن کلاسیک شما رو به کشتن میده؟

سلام به همه دوستان… خب خیلی وقته میبینم بحثه که پرایس اکشن کلاسیک مرده یا نه. ببین… همه چیز توی خود چارت نهفته شده. اون خط روندی که شما با افتخار میکشی برای مارکت میکر فقط یه نقدینگیه که باید اینگلف بشه…

وقتی قیمت به یه گره فرش میرسه، اون حمایت کلاسیک هیچ پازی به مارکت نمیده. خیلی ها رو میبینم رو برخورد سوم همون خط روند سل میگیرن و استاپ میخورن… من اینجا سیگنال نمیدم، ولی هدف من از گذاشتن این تخلیل ها اینه که درک کنید اخبار و الگوها صرفا بهونن.

خیلی عجله نکن… فعلا باید صبر کنید تا منطق اردرفلو رو درک کنید. حالا شما بگید… هنوزم با نقاشی کشیدن و الگوهای پرچم ترید میکنید یا قبول کردید بازی جای دیگست؟ موفق باشید.

درود عزیزم، حرف شما درباره نقدینگی متین است، اما فراموش نکنیم که در هر سبکی، این مدیریت سرمایه است که ما را از ضررهای سنگین نجات می‌دهد. من تغییر مداوم استراتژی را اصلاً توصیه نمی‌کنم و معتقدم به جای این هیجانات، باید صبر کنیم تا مارکت به ما تثبیت بدهد. ارادت.

شما برو با همین کلمات کپی پیس شده پکیج فروشا غاز بچرون،بازار با این حرفا یاتاقان میزنه…!!!؟؟من سالهاست با همین حمایت مقاومت و الگوی M دارم نوسان میگیرم وکاملا مطمعنم تحلیلای شما خیلی ظعیف ومسخرست…!!!؟؟ریسکش بالاست بری دنبال این بازیای جدید پس بهتره خــــــــاموش باشی وخودت تکنیکال یاد بگیری.

داداش عزیزم ، منِ کوچولو هم تو این سلوکِ ترید بارها روی همین حمایت‌های کلاسیک تر زدم و فهمیدم کائنات به این نقاشی‌ها هیچ اهمیتی نمیده. مصبتو شکر ، حرفات یخورده سمی بود ولی کاملا حق میگی ، من شخصا از ترس اینکه مارکت یهو کن فیکون بشه همیشه با سود کم خارج میشم و منتظر تاییدِ شما حرفه ائی ها می‌مونم تا تو این گمراهی غرق نشم.

عزیزم، من با استراتژی شخصی و قدرتمندم که تلفیقی از هانت نقدینگی و Order Block هست، همین امروز دقیقا ۸۳۲.۵ دلار روی همین Fake Breakout ها سود گرفتم! به احتمال ۸۷٪ اونایی که هنوز با نقاشی کشیدن روی چارت ترید میکنن توی FVG بعدی لیکوئید میشن، چون مارکت جای آماتورها نیست. موفق و پرسود باشید، البته یادتون نره این صرفا تحلیل شخصی هست و بنده هیچ مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارم!

درود استاد، من که تریدر نیستم فقط اسپات خریدم گذاشتم کنار تو ولت، اما با این سیاست‌های انقباضی فدرال رزرو و بازی مارکت‌میکرها سرمایه‌ام روی OP و ARB رسماً پودر شد. به نظرتون با وضعیت فعلی دامیننس و توتال۲، امیدی هست که بالاخره ورق برگرده؟

از نظر بنده این حمایت و مقاومتا کلا مرده نیستن، ولی بدون نقدینگی و تایم‌فریم فقط استاپ جمع میکنن… من خودم هنوزم با یه کندل منفی می‌لرزم، ولی وقتی تایید بیاد، همون کلاسیکم بدجور جواب میده.