درود و ارادت داداشای گلم! تو این چند روز خیلیا بحث دوج کوین یک دلاری رو مطرح کردن!
میخوام ببینم نظر شما چیه.
من خودم بنظرم چارت مشخصه که این نقطهها رو نمیبینه. وقتی رو چارت کلاسیک همه چی واضحه چرا دنبال اخبار میرید؟
حالا شما رو چارت خودتون چی میبینید؟ دوج بالاخره یک دلار رو میبینه یا نه؟ تحلیلاتون رو بفرستید
مخلص
عزیزم دوج یک دلاری بیشتر فاندامنتال قوی میخواد تا فقط چارت کلاسیک! من خودم تو بروکر بیشتر سوئینگ طلا میزنم ولی خدایی رو دوج مومنتوم خاصی نمیبنم که بخواد یک دلار بشه. به قول کتاب معامله گر منظم باید احساسات رو کنار گذاشت پس الکی رویا نبافیم بهتره
دادشی سینا بیخیال فاندامنتال، چارت داره داد میزنه که تارگت یک دلار تو مشتشه… من خودم رو تایم فریم بالا یه OB تمیز دیدم ولی الان رو تایم ۱۵ یه پینبار قرمز زد ترسیدم فعلا لانگم رو بستم تا پایینتر دوباره سوار شم… ماشاالله دوج قراره بترکونه پس اصلا به فکر سل نباشین!
این کامران رو تایم ۱۵ دقیقه دنبال تارگت یک دلاریه بعد سینا هم فاندامنتال فاندامنتال میکنه مغزتون یاتاقان زده…!!!؟؟دوج رو چارت من قشنگ الگوی M زده وحمایتش خیلی ظعیفه هیچ چیز مطمعنی تو این بازار نیست ریسکش بالاست…بجای این چیزا برید روی سواد تکنیکال وقت بذارید
سلام خدمت اساتید و اهل فن، من که سواد چارتی ندارم ولی وقتی آقا مجید میگن حمایت ضعیفه یعنی ۹۵ درصد ش وع یه ریزش شدیدی در راه باشه و فنر ول کنه رو به پایین، من خودم دیشب از ترس کلا نقد کردم رفتم رو تتر تا شاید بعدا روی ریپل خرید پله ای کنم که اگه خطری باشه مال به زحمت به دست آمده از بین نره و در حد همون رفع حاجت سودی بده،
من هیچ وقت ادعای استادی ندارم، اما این تارگتهای رویایی روی دوج فقط تامین لیکوییدیتی برای نهنگهاست. وقتی چارت حتی یه چاچ معتبر تو تایم بالا نداده، خرید با امید یک دلار شدن فقط قماره… عذر میخوام اگر ناراحت شدید، ولی مدیریت سرمایه رو فدای توهمات نکنید.
دوج بیشتر بوی هیجان جمعی میده. داستان یک دلار هم بیشتر شبیه رویاست تا واقعیت روی چارت.