درود و ارادت خدمت همه رفقای گل!
ببینید داداشای من، ترید فقط چارت دیدن و خط کشیدن نیست! روانشناسی و آمادگی ذهنی قبل از بازار از خود ستاپ مهمتره! من خودم یه موزیک لایت میزارم، یه قهوه و فقط سطوح پرایس اکشن کلاسیک رو آپدیت میکنم! اصلن نیازی به این سبکهای جدید و عجیب غریب نیست ; روی یه سبک استاد بشید کافیه!
حالا شما بگید قبل از نشستن پای سیستم چه روتینی دارید؟ بفرستید تا بهتریناش رو اضافه کنیم به پست اول! فقط خواهشا نگید میرم صد تا اندیکاتور و اردر بلاک چک میکنم! چرا متوجه نمیشین من چی میگم؟ سادگی و آرامش روان رمز موفقیته، منتظر کامنتاتون هستم!
داداش گلم سلام فدایی داری، من خودم ش وع روتینم با تماس گرفتن با اهل فن هست چون با این وضع چارتها ۹۵ درصد احتمال میدم ریزش شدیدی در راه باشه و مال به زحمت به دست آمده از بین بره، راستش تا تایید نگیرم جرات ترید ندارم و همون تتر میمونم یا فقط پله ای ریپل میخرم تا رفع حاجت بشه و اگه فنر ول کنه و خطری باشه سریع خارج میشم، نظریه شخصی= سلب مسئولیت پر سود باشید
من هم قبل از نشستن پای چارت اول از کائنات اجازه میگیرم چون این بازار هر لحظه ممکنه کن فیکون بشه و یهو تر بزنم به همهچی!
. سلوک ترید واقعا مسیر سختیه و من هنوز به بلوغ نرسیدم ، پس فقط با خرید پلکانی و سیو سود زیر پنج درصد فرار میکنم
شماها با این تایید گرفتن از بقیه فقط وقتتون رو طلف میکنین…!!!؟؟روتین ترید یعنی ساعتها بشینی واچ لیست رو شخم بزنی تا یه پترن کلاسیک مطمعن پیدا کنی نه اینکه منتظر لقمه آماده باشین. من خودم فقط حمایت مقاومت میکشم و اخبار فاندامنتال رو میندازم دور !!!
موزیک و کائنات؟ داداش بیراهه نرو… بازار دست نهنگهاست و هر لحظه دارن تله نقدینگی میسازن واسه امثال شما. من فقط میشینم اسپایکها و واگراییها رو تا تایم ۵ دقیقه چک میکنم… بقیه این کارا فقط قمار و وقت تلف کردنه.
1 لایک